понедељак, 26. јул 2010.

САМО ДА ПОДСЈЕТИМ НА ЗАБОРАВЉЕНУ СТРАТЕГИЈУ ... Да ли се било шта промијенило у Далсовој стратегији уништавања православних народа. Није ништа, осим што је допуњена са примјеном најсавременијих метода техничког и технолошког напредног убијања и уништавања православних народа!

Шеф ЦИА од 1953. до 1961. године 
указује да ће литература, биоскоп и позориште прослављати најнижа људска осећања.

Доказ је извод из Доктрине борбе против Истока, коју је креирао директор ЦИА Алан Далс, а у документу су смјернице како да се разоре традиционалне вриједности присутне у православним земљама, угаси национална свијест њихових грађана и сломи војна моћ словенских држава.

У Далсовој директиви америчким службама безбједности под насловом "Доктрина америчке борбе против Истока", наводи се да САД треба да завладају свијетом, а претходно морају да сломе дух словенских земаља.

Даћемо све што имамо, сво злато, сву материјлану моћ на магарчење и залуђивање људи. Човјечији мозак, свијест људи склони су промјенама. Посијемо ли тамо хаос, ми ћемо непримјетно да им подметнемо лажне вриједности и примораћемо их да те вриједности и прихвате. Како? Ми ћемо наћи истомишљенике, своје савезнике и помоћнике у њиховој домовини. Мало по мало, ми ћемо одиграти грандиозну по свом обиму трагедију погибије свих православних Словена, и коначно, неповратно ћемо угасити њихову националну свијест“, наводи се у документу.

Шеф ЦИА од 1953. до 1961. године указује да ће литература, биоскоп и позориште прослављати најнижа људска осећања.

Ми ћемо на сваки начин подржавати оне који буду усађивали у човјеков разум култ секса, насиља, садизма и издаје – једном ријечју сваке неморалности. У управљању државом, ми ћемо изазивати хаос и неред“наводи се у доктрини ЦИА.

Америчка тајна служба је задужена да непримјетно, но активно и постојано, помаже деспотизам чиновника, корупцију и непринципијелност.

Честитост и праведност биће исмијавани, никоме неће бити нужни и биће сматрани остатком прошлости. Грубости и наглост, лаж и обмана, пијанство, наркоманија, издајништво, шовинизам и непријатељство према народима – све ћемо то култивисати у свијест људи“, навео је Далс.

Ми ћемо наћи истомишљенике, своје савезнике и помоћнике у њиховој домовини. Мало по мало, ми ћемо одиграти грандиозну по свом обиму трагедију погибије свих православних Словена, и коначно, неповратно ћемо угасити њихову националну свијест“.

Он је упозорио да ће један мали број људи схватити о чему се ради.

Али, такве ћемо људе ставити у беспомоћан положај, исмијавати се са њима, оклеветати их и прогласити их отпадницима друштва“, дио је пакленог плана ЦИА.

Ми ћемо, додао је Далс, рушити духовне вриједности, вулгаризовати и уништавати основе народне моралности.

На такав начин ћемо расклимати покољење за покољењем, ловићемо људе у дјетињству и младалачком добу, увијек ћемо главну ставку да бацамо на омладину, деморалисати, развратношћу је обешчаћивати. Ето, тако ћемо ми то да урадимо“, навео је директор ЦИА.

Далс је сматрао да америчке обавјештајне службе највише пажње треба да посвете деструкцији Русије.

                            Алан Далс
Ми морамо имати аутоматске гаранције које обезбјеђују да чак и некомунистички, те номинално пријатељски режим Русије не располаже убудуће никаквом војном моћи, у економским односима да силно зависи од спољњег свијета, да нема озбиљну власт над главним националним мањинама, те да не успостави никад више ништа налик на ‘гвоздену завјесу’. У случају да такав режим успоставља непријатељство према комунистима, а пријатељство према нама, морамо се побринути да ови услови и поред тога буду наметнути. Али, ми морамо ако не милом, онда силом да их придобијемо ради заштите наших интереса“, наводи се у доктрини ЦИА. 
-------------------------------------
НАПОМЕНА: Нешто ми је позната ова Далсова стратегија, али не као усмјерење само против православља, већ и против комунизма. Како се оно распаде бивша Југославија? Да није можда од "птичијег грипа" или од уношења превеликих количина "Мекдоналсових" ГМО производа (!). Или можда због "HAARP-а"!