петак, 18. октобар 2013.

ОБАВЕЗНО ПРОЧИТАТИ!

Одавно се нисам исмијао као сад!

Након побједе у Литванији која је одвела фудбалску репрезентацију Босне и Херцеговине на свјетско првенство у Бразилу, славило се у градовима Федерације БиХ.
Осим свега овога догодило се нешто и сасвим бизарно и смијешно. Наиме један навијач, Харис Трешњо кренуо је са групом пријатеља на утакмицу, али на њихову жалост завршили су у кривој држави. Харис који је иначе шумар из Овчара неким медијима је испричао шта се догодило:
"Ја и мојих неколико јарана смо кренули на утакмицу да навијамо за Босну, али умјесто у Литванији ми смо завршили у Латвији. 
Зај**али смо се кад смо куповали карте за пут и нисмо примијетили да идемо у криву државу. Кад смо стигли тамо, видили смо ми све нека тишина, нема наших навијача нигдје.

Питали смо неке људе на енглеском гдје су сви и гдје се игра фудбалска утакмица. Испричали смо како смо дошли из БиХ да навијамо за наше, али су нам се само смијали и говорили да смо јако далеко од стадиона. Један млађи момак нам је онда дошао и објаснио како смо у кривој држави и како се не игра у Латвији него Литванији.
Лутали смо још мало главним градом Латвије да се увјеримо.", рекао је Харис.

Харис је касније још испричао како никад није разликовао те двије земље Литванију и Латвију и како су били љути на јарана који им је купио карте. Али ипак, на крају су се добро провели и у Латвији. Пронашли су кафић који је преносио утакмицу Босне и Херцеговине и Литваније и уз пуно латвијског пива прославили успјех БиХ репрезентације.
"Ову глупост памтићу сигурно до краја живота.", рекао је Харис.
*******************************
НАПОМЕНА:
Хариса треба прогласити за шумара деценије
и оправдано за почасног грађанина Сарајева.

Јер ако почасна грађанка Сарајева може бити
Наташа Кандић,
па зашто онда не би могао бити и Харис,
зашто, зашто не би могао бити (!)