понедељак, 29. фебруар 2016.

Звездине узданице у атлетици Биљана Цвијановић и Немања Церовац блистали на Првенству Србије у кросу!

Узданице АК Црвена звезда Биљана Цвијановић и Немања Церовац тријумфовали су на сениорским такмичењима 65. Првенства Србије у кросу које је одржано у Шапцу.

Узданице АК Црвена звезда
Биљана Цвијановић и Немања Церовац
тријумфовали су на сениорским такмичењима
65. Првенства Србије у кросу које је одржано у Шапцу.

  
Церовац је у свом родном граду успио да побиједи испред Саше Столића из Лепосавића. За ову трку владало је и највеће интересовање, а Звездин такмичар је другу годину узастопно успио да освоји титулу шампиона Србије. 


Дупли тријумф црвено-белих овјерила је Биљана Цвијановић, која је јаким темпом далеко иза себе оставила конкуренткиње, иако су то биле озбиљне и квалитетне такмичарке. На циљ је стигла у сјајном расположењу прославила своју прву титулу првака Србије у кросу. 

На 65. Првенству Србије у кросу учествовало је око 300 такмичара из 50 клубова, а поред сениорског такмичења одржане су и трке у пионирској, јуниорској и ветеранској конкуренцији.


Церовац је у свом родном граду успео да победи испред Саше Столића из Лепосавића у времену од 23 минута 33 секунде и две стотинке. За ову трку владало је и највеће интересовање, а Звездин такмичар је другу годину узастопно успео да освоји титулу шампиона Србије. Дупли тријумф црвено-белих оверила је Биљана Цвијановић, која је јаким темпом далеко иза себе оставила конкуренткиње, иако су то биле озбиљне и квалитетне такмичарке. На циљ је стигла за 17 минута и 10 секунди и у сјајном расположењу прославила своју прву титулу првака Србије у кросу. На 65. Првенству Србије у кросу учествовало је око 300 такмичара из 50 клубова, а поред сениорског такмичења одржане су и трке у пионирској, јуниорској и ветеранској конкуренцији.
Узданице АК Црвена звезда Биљана Цвијановић и Немања Церовац тријумфовали су на сениорским такмичењима 65. Првенства Србије у кросу које је одржано у Шапцу.

Овај садржај је копиран од http://www.mojacrvenazvezda.net/131431/2016/02/29/cvijanoviceva-i-cerovac-prvaci-srbije-u-krosu/